Kimbino
Kimbino
ОГОЛОШЕННЯ

Акції Копійочка від 08.07.2024 - новий каталог Серпень

ОГОЛОШЕННЯ
Копійочка

Копійочка нові акції

3/5
Actual brochure
Майже всі знають Копійочка. Цей магазин є одним із лідерів на українсьому ринку.
Копійочка має все, що вам потрібно, ще й за вигідними цінами!
Копійочка регулярно представляє нові спеціальні пропозиції. Останню пропозицію, що діє з 08.07.2024, можна знайти тут.
Для порівняння спробуйте розглянути пропозиції цих магазинів Велмарт, Ашан, Сільпо, Metro, Таврия в, Мегамаркет, Novus, Велика кишеня, Fozzy та АТБ.

Веб-сайт пропонує не все, що ви шукали? Дуже шкода. Але це нічого. Ми в основному зосереджуємось на листівках, але якщо ви шукаєте щось більш поширене, спробуйте переглянути офіційний веб-сайт магазину kopiyochka.com.ua.

Не потрібно стежити за листоношею, який розповсюджує листівки від Копійочка. Ви можете перевірити їх в Інтернеті на Kimbino коли завгодно.
Захист навколишнього середовища є нашим пріоритетом. Ось чому ми надзвичайно раді, що ви віддаєте перевагу листівкам Копійочка у їхній онлайн-формі замість надрукованих.

Економити, роблячи покупки, ніколи не було простіше.

Підписавшись на нашу розсилку новин або завантаживши наш додаток Kimbino, ви не пропустите жодної спеціальної пропозиції від Копійочка, оскільки ви завжди будете відстежувати пропозиції від Копійочка.

Онлайн каталоги на зручному сервісі Kimbino

Kimbino App
За допомогою нашого зручного онлайн-сервісу ви завжди знайдете актуальні каталоги з акційними пропозиціями та знижками ваших улюблених супермаркетів. Найновіші пропозиції від різних мереж в будь-який час доступні на сайті Kimbino Kimbino.com.ua. Вам більше не будуть потрібні друковані листівки, тому ви також зменшите використання паперу та кількість відходів, що є надзвичайно важливим для збереження ресурсів, зокрема лісів. Тож приєднавшись до нас, ви також захищаєте навколишнє середовище. Час переключитися на зручні онлайн каталоги, допомогти рятувати планету, а роблячи це, економити свої гроші!
ОГОЛОШЕННЯ

Улюблені товари на Kimbino:

Пудра
Шампунь
Засіб для миття посуду
Бритва
Олія
Спеції
Приправа
Напій
Рушник
Зошит
Папір
Ручка кулькова
Засіб для чищення
Вологі серветки
Туалетний папір

Інші акції з категорії

ОГОЛОШЕННЯ